HIFU Facial Ultraformer III

Soluția non-invazivă care redefinește contururile tale fără operații sau cicatrici. Descoperă puterea tehnologiei HIFU în combinație cu ultrasunetele micro și macro-focalizate. O soluție eficientă pentru un lifting facial natural, fără operații sau injecții.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Excelența și inovația definesc tratamentele de vârf. Ultraformer III este rezultatul acestei excelențe, integrând revoluționara tehnologie HIFU, cu cele mai eficiente rezultate pentru tine.

Ultrasunetele micro și macro-focalizate ale acestui dispozitiv sunt proiectate pentru a oferi o precizie chirurgicală, fără bisturiu. Ele targetează și "strâng" zonele cu piele lăsată, restabilind fermitatea și conferind un aspect întinerit și redefinit feței. Ultraformer III reduce ridurile fine, înlătură bărbia dublă și redefinește conturul feței, fără durere, cu o eficiență dovedită în rezultate care durează.

Înscrie-te la prima ta ședință de ULTRAFORMER III® și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

1999 lei

2500 lei

Full Face / Preț / ședință

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de ULTRAFORMER III® și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  1999 lei

  2500 lei

  Full Face / Preț / ședință

  Reface elasticitatea pielii cu ultrasunete macro și micro-focalizate, exact în zonele în care ai nevoie.

  Ridică sprâncenele căzute și sculptează linia maxilarului pentru un aspect rejuvenat complet.

  Estompează ridurile de pe frunte, nazolabiale și cele din jurul ochilor, pentru o piele netedă, uniformă.

  Alternativa naturală pentru lifting fără bisturiu, stimulează producția de colagen și refacerea elasticității pielii tale.

  Conturare și lifting facial, fără operație

  Cu HIFU Facial Ultraformer III, pielea lăsată și semnele de îmbătrânire nu mai sunt o problemă.

  Redescoperă-ți frumusețea naturală

  Într-o lume în care fiecare detaliu contează, pielea lăsată și ridurile neinvitate îți pot afecta încrederea în tine. Cremele și soluțiile de moment îți pot pune răbdarea și portofelul la încercare, fără să aducă o schimbare. Iar operațiile vin cu durere fizică, afectarea fizionomiei naturale și riscuri pe care nu este nevoie să ți le mai asumi.

  Ultraformer III răspunde nevoilor tale, oferind soluții avansate pentru a "strânge" și ridica pielea flască, redefinind conturul facial. Cu ajutorul ultrasunetelor macro și micro-focalizate, acest tratament inovator reface elasticitatea pielii, ridică sprâncenele căzute și conturează linia maxilarului. Ridurile din jurul gurii, cele nazolabiale și ridurile de pe frunte sunt estompate, în timp ce producția de colagen este stimulată pentru o piele fermă și tânără. Beneficiază de toate aceste avantaje fără necesitatea unui bisturiu sau a unei injecții. Pentru că meriți să te simți și să arăți așa cum te visezi.

  Frumusețe naturală

  O Alternativă de Conturare și Fermitate

  Ultraformer III nu se axează pe pierderea în greutate sau centimetri. Este proiectat pentru a oferi fermitate și conturare specifică formelor corpului, fiind cea mai potrivită alegere pentru cei care doresc o remodelare estetică subtilă și eficientă.

  Tratamentul non-invaziv care îți schimbă percepția despre frumusețe

  Ultraformer III redefinește abordarea unui lifting facial invaziv sau cu complicații.

  Fără dureri, fără riscuri și fără recuperare - doar rezultate vizibile și imediate.

  Este soluția ideală pentru tine dacă îți dorești o piele mai fermă și un contur mai definit, dar nu vrei să treci prin complexitatea și riscurile unei operații chirurgicale.

  Rezultate vizibile

  Rezultatele remodelării cu Ultraformer III

  Cu HIFU Facial Ultraformer III, transformarea pielii tale se desfășoară în două etape distincte, oferind rezultate durabile și naturale. Inițial, vei experimenta o întindere vizibilă a pielii, datorată contracției fibrelor de colagen sub influența energiei ultrasunetelor HIFU. Acest prim impact oferă un efect imediat de "strângere" și revitalizare. Dar magia adevărată începe în a doua etapă, când Ultraformer III stimulează regenerarea colagenului, construind o structură de piele "mai tânără" și mai rezistentă. Această neocolageneză fortifică pielea de la interior și combate semnele îmbătrânirii.

  Ce este Ultraformer III

  Ultraformer III este vârful tehnologic în domeniul ultrasunetelor focalizate de înaltă intensitate (HIFU). Considerat a fi următorul pas în evoluția tratamentelor HIFU Facial, Ultraformer III oferă soluții antiaging, reușind să aducă efecte comparabile cu cele ale liftingului chirurgical, dar fără bisturiu, durere, recuperare sau cicatrici. Ba mai mult, spre deosebire de alte echipamente, această nouă generație de HIFU asigură un confort superior în timpul procedurii.

  Echipamentul folosește traductoare cu ultrasunete pentru a genera pulsuri de o precizie excepțională, destinată remodelării colagenului. Sub acțiunea căldurii, Ultraformer III tonifiază pielea, netezește ridurile și redefinește conturul feței, oferind un aspect proaspăt, odihnit și vizibil mai tânăr. Aplicat în tratamente corporale, contribuie la strângerea pielii și la eliminarea depozitelor adipoase.

  Ce diferențiază Ultraformer III este capacitatea sa de a livra o putere cu 300% mai mare față de versiunile anterioare, făcând posibilă stimularea proceselor naturale de regenerare de la nivelul celor trei straturi ale pielii. Datorită tehnologiei sale avansate, Ultraformer III atinge cu precizie straturi specifice ale pielii, fără a deteriora țesuturile învecinate. Acest lucru garantează o procedură sigură și confortabilă. Și, deși efectele nu sunt imediate, rezultatele se dezvoltă și se îmbunătățesc continuu în lunile ce urmează finalizării tratamentului, asigurând o reîntinerire de durată, naturală.

  Micro and Macro Focused Ultrasound (MMFU)

  Ultraformer III utilizează cartușe cu Ultrasunete Micro și Macro Focusate (MMFU) pentru a obține rezultate optime în rejuvenarea facială. Procedura se desfășoară în două faze principale: inițial, energia este transferată direct în piele, provocând inflamația țesutului. Aceasta declanșează fibroplazia - un proces natural prin care se formează țesut conectiv nou pentru vindecare.

  În faza de remodelare, țesutul granulat se formează pe rană, determinând o acumulare mai strânsă și mai uniformă a fibrelor de colagen. Drept rezultat, ridurile sunt reduse și tenul devine mai ferm într-o perioadă cuprinsă între 3 săptămâni și 6 luni. Puterea generată de MMFU este proiectată pentru a transfera energia ultrasonică, concentrată și stabilă, în regiunea focală. Datorită capacitații sale de a emite o distribuție egală de căldură, Ultraformer III țintește precis zonele de interes, mai extinse sau mai înguste, ca zona ochilor, fără a deteriora țesuturile înconjurătoare în timpul terapiei.

  Dual Engine High Peak Power

  Tehnologia Dual Engine High Peak Power oferă o abordare avansată în rejuvenarea facială, dirijând uniform energia ultrasonică către straturile țintă ale pielii, fără a difuza căldura în țesuturile din jurul zonei tratate.

  Asta înseamnă o experiență cu mai puțină durere, efecte secundare minime și rezultate mult mai eficiente. MMFU Thermal Energy intensifică acest proces, generând o temperatură de aproximativ 65,4°C în straturile pielii. Ultraformer III induce procese naturale de coagulare și vindecare, stimulând astfel reînnoirea colagenului din piele. Acest sistem dual combină precizia cu eficiența, pentru una dintre cele mai avansate tehnologii în domeniul esteticii faciale.

  Focal Points - Precizie în rejuvenarea facială

  Regiunile delicate, ca zona ochilor, fruntea, bărbie și zona gurii, pot fi tratate mai ușor și mai eficient, cu tehnologia Focal Points. Conceptul slim si designul creat pentru confortul și siguranța ta în timpul procedurii sunt superioare cu Ultraformer III, iar energia aparatului este concentrată doar în zona în care ai nevoie de ajutor pentru o piele mai fermă, fără riduri.

  Aplicatorul MF2 asigură o acționare precisă și confortabilă, cu focus în zona tratată și rezultate impecabile, plus o vizibilitate crescută în timpul terapiei, ca specialistul Artist Touch să poată aplica puterea Ultraformer III acolo unde piele ta are nevoie de stimularea producției de colagen.

  Contraindicații

  • sarcină și alăptare
  • dermatite sau infecții (cum ar fi herpes simplex) în zonele tratate
  • boli auto-imune
  • antecedente de epilepsie
  • tulburări legate de coagularea sângelui
  • sub tratament cu medicamente antiinflamatoare
  • diabet necontrolat prin medicație
  • tratament cu anticoagulante sau administrare frecventă de aspirină
  • afecțiuni oncologice sau leziuni precanceroase în zona de tratament
  • lacerații deschise sau răni
  • boli cronice sau cutanate virale, fungice sau bacteriene
  • infecții locale sau sistemice active
  • dereglări hormonale
  • tăieturi, răni, piercing-uri, tatuaje în zona tratată

  Ultraformer III: Pune stop îmbătrânirii cu HIFU

  • Pielea noastră este formată din mai multe straturi, fiecare cu funcții vitale pentru menținerea fermității și tinereții. În timp, însă, colagenul, proteina esențială pentru menținerea unei piele pline și tânără, începe să se subțieze datorită îmbătrânirii și expunerii la soare. Rezultatul? Riduri fine, piele lăsată, linii care duc conturul feței în jos și îi oferă un aspect îmbătrânit.
  • Ultraformer III utilizează tehnologia HIFU pentru a inversa aceste semne ale îmbătrânirii. Dispozitivul transmite pulsuri de ultrasunete concentrate, sigure și precise, în toate straturile pielii, având ca scop strângerea, conturarea și reîntinerirea acesteia. Energia pe bază de ultrasunete penetrează profund în straturile pielii, stimulând neocolageneza, un proces care declanșează regenerarea colagenului și a fibrelor de elastină. Acest proces debutează la aproximativ 4 săptămâni de la tratament și poate dura până la 4 luni după.
  • Cheia acestei tehnologii constă în încălzirea țesuturilor la temperaturi de 65 – 75°C, creând „leziuni termice” care determină contractarea fibrelor de colagen existente și, în cele din urmă, formarea de colagen nou. Rezultatul? O piele mai strânsă, mai fermă și mai netedă, cu riduri și imperfecțiuni vizibil estompate.
  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din Bucuresti, fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și de celulită.

  În cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni să slăbească peste 21360 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Ce zone pot fi tratate cu HIFU Facial Ultraformer III

  • ZONA OCHILOR
  • Bărbie și Gât
  • Pe frunte
  • Pe obraji
  • În jurul gurii

  Fiecare semn al îmbătânirii de pe fața ta îți poate afecta percepția întregii tale reflexii. Alege un tratament HIFU Facial care îți readuce zâmbetul pe buze atunci când te uiți în oglindă, și pofta de viață, atunci când te regăsești în expresia Vârsta este doar un număr.

  HIFU Facial - Rejuvenarea reinventată

  Ultraformer III utilizează energie ultrasonică pentru a crea mii de puncte de coagulare în diverse straturi ale pielii. Aceste puncte stimulează producția de colagen și elastină, tensionând astfel țesuturile și conferind pielii un aspect ferm și revitalizat chiar din profunzimile sale. Pielea este mai netedă, mai întinsă, pe zi ce trece.

  Top 6 motive să vii la o ședință HIFU Facial cu Ultraformer III:

  • 1 | Ai acces la una dintre cele mai avansate tehnologii HIFU.
  • 2 | Stimulează producția de colagen și elastină pentru o piele mai tânără și fermă.
  • 3 | Precizie maximă a procedurii, fără a deteriora țesuturile înconjurătoare.
  • 4 | Rezultate similare cu liftingul chirurgical, fără bisturiu, fără durere.
  • 5 | Reduce vizibil ridurile și semnele îmbătrânirii.
  • 6 | Rezultatele se îmbunătățesc timp de luni de zile după tratament.

  Primul pas e consultația gratuită la telefon

  În timpul primei conversații cu un specialist Artist Touch, avem posibilitatea de a te cunoaște mai bine și de a descoperi împreună dacă Ultraformer III este soluția potrivită pentru tenul tău.

  Pasul 1

  Specialistul Artist Touch curăță zona de tratament, proces care durează între 5 și 10 minute. Ne asigurăm că stai confortabil și că pielea este pregătită.

  Pasul 2

  Efectuăm setările corespunzătoare și folosim cartușul adaptat zonei tratate, urmând ca aplicatorul HIFU să fie așezat direct pe piele, în impulsuri scurte și concentrate.

  Pasul 3

  Îndepărtăm gelul ecografic de pe piele, și aplicăm o cremă hrănitoare, hidratantă. Te poți întoarce la programul tău obișnuit, fără să fie nevoie să faci ceva special.

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Ce simți după tratamentul cu Ultraformer III?

  După tratament, pot apărea simptome precum senzația similară unei arsuri solare, roșeața sau căldura în zona tratată, dar acestea dispar în câteva zile. În cazuri rare, pot apărea și senzații de furnicături sau amorțeală, care durează câteva săptămâni, ca urmare a regenerării pielii.

  Cât timp durează până observ rezultatele și câte ședințe sunt necesare?

  Rezultatele apar în două etape: imediat, datorită contractării fibrelor de colagen și, treptat, datorită producției de colagen nou. În funcție de vârstă și starea pielii, se recomandă 3-4 ședințe la 2 luni. În cazuri speciale, pot fi necesare 6-8 ședințe. Beneficiile maxime se văd după 3 luni de la finalizarea tratamentului.

  Pot să mă machiez după tratament?

  Da, poți aplica make-up imediat după tratament.

  Există vreo perioadă în care trebuie să evit expunerea la soare sau solar după procedură?

  Nu este necesar să eviți expunerea la soare după tratament, dar este recomandat să folosești o cremă cu factor de protecție 50+. Tratamentul poate fi făcut în orice perioadă a anului, iar expunerea la soare sau solar nu este contraindicată.

  Cum pot menține rezultatele pe termen lung?

  Rezultatele tratamentului vor persista mult timp, dar procesul de îmbătrânire continuă natural. Pentru a menține rezultatele, este esențial să ai un stil de viață sănătos, să previi reapariția ridurilor și să urmezi sesiunile de întreținere recomandate la fiecare 5 luni. Aceste sesiuni ajută la păstrarea și chiar îmbunătățirea rezultatelor obținute.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google