Tratament Vergeturi

Vergeturile sunt o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor, în special după o sarcină. Descoperă tratamentele Artist Touch pentru o piele frumoasă!

Transformă-ți Corpul. Transformă-ți Viața!

Vergeturile sunt o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor, în special dupa o sarcină. Ele afectează aspectul pielii, dar o fac și mai sensibilă la diferiți stimuli externi.
Dacă te-ai împăcat cu ideea că așa arată pielea ta, vrem să știi că există soluții pentru a scapă de vergeturi.
Tratamentele pentru vergeturi de la Artist Touch Clinique îmbunătățesc vizibil aspectul pielii cu vergeturi și te ajută să îți recapeți încrederea în frumusețea pielii tale.

Tratează fără durere vergeturile, pentru o piele uniformă, refacută din interior. Ameliorează aspectul final al pielii cu ajutorul radiofrecvenței nanofracționate, cea mai avansată procedură de stimulare a producției naturale de colagen.

Efect puternic de refacere, rejuvenare și întindere a pielii cu vergeturi, datorită unui cocktail perfect de vitamine și nutrienți. Ajută pielea ta să devină mai netedă, mai strălucitoare și mai luminoasă.

scroll

Venus Viva® - Radiofrecvență

Tratează fără durere vergeturile, pentru o piele uniformă, refacută din interior

descopera

Potrivit pentru toate tipurile de ten, sigur și fără efecte adverse

O metodă minim invazivă de a-ți recăpăta frumusețea și încrederea în pielea ta

Mezoterapie Microace

Ajută pielea să devină mai netedă, mai strălucitoare și mai luminoasă.

descopera

Reface și hrănește pielea în profunzime.

Estompează vergeturile și ajută pielea să devină mai sănătoasă.

Rezultate imediate

Transformare vizibilă și un corp mai frumos cu fiecare procedură care te ajută să ai grijă de tine. Vezi efectele tratamentelor de remodelare după primele ședințe și te bucuri de un corp mai suplu și mai tonifiat.

te sunăm noi?

Tratament Vergeturi

Gabriela Mirea

fondator & specialist

In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

Contactează-mă
Recenzii

Ce spun clienții noștri

Rezultate reale, transformări de succes.
Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

recenzii verificate Google