Pete pe față

Petele de pe față sunt una dintre problemele care par ireversibile. Pentru o piele sănătoasă în profunzime și uniformă la suprafață, folosim cele mai performante tratamente de îngrijire.

Transformă-ți Corpul. Transformă-ți Viața!

Indiferent dacă te confrunți cu pete de soare, pete de vârstă sau orice alt tip de discromie, procedurile non-invazive de la Artist Touch Clinique sunt concepute pentru a combate aceste probleme cu eficiență maximă. Printr-un plan de tratament personalizat, te ajutăm să redobândești uniformitatea tenului și să te bucuri de o piele frumoasă de la primele ședințe.

Redescoperă strălucirea și uniformitatea pielii tale cu tehnologiile noastre non-invazive. Ele acționează la nivelul pielii pentru a minimiza apariția petelor și a îmbunătăți tonusul general al pielii, conferindu-ți un ten mai luminos și mai echilibrat.

Tratamentele noastre personalizate îți aduc efecte de durată, ajutându-te să combați problemele legate de petele pe față. Acestea sunt concepute pentru a-ți oferi rezultate vizibile, într-un mod cât mai confortabil și eficient.

Tratamentele pentru pete pe față accelerează regenerarea celulară, pentru a îmbunătăți aspectul pielii și pentru a preveni apariția noi zone de discromie pe pielea ta..

scroll

Venus Viva®

Acțiune antirid și anti imperfecțiuni, cu tehnologia specială de rejuvenare.

descopera

Este potrivit pentru toate tipurile de ten, sigur si fara efecte adverse

Estompează petele cauzate de expunerea la soare sau de înaintarea în vârstă.

Mezoterapie cu ace faciala

Tratament minim invaziv, care livrează în zona tratată un cocktail de substanțe active benefice pielii tale. Aceasta este mai netedă, mai frumoasă, complet rejuvenată și radiantă

descopera

Reduce vizibil aspectul petelor, hrănind din profunzime tenul tău pentru a încuraja refacerea unei texturi sănătoase.

Reduce efectele stresului și ale poluării, revigorând pielea din profunzime.

Rezultate imediate

Tratamentele noastre non-invazive pentru pete pe față sunt concepute pentru a aduce rezultate imediate. Încă de la prima ședință, vei observa o îmbunătățire vizibilă a aspectului pielii, cu o diminuare a discromiilor și un ten mai luminos și mai uniform. Cu fiecare procedură, pielea ta devine mai curată, mai strălucitoare.

te sunăm noi?

Pete pe față

Gabriela Mirea

fondator & specialist

In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

Contactează-mă
Recenzii

Ce spun clienții noștri

Rezultate reale, transformări de succes.
Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

recenzii verificate Google