Radiofrecvența corporală
NuEra® Tight

Redă fermitatea pielii tale și scapă de grăsimea nedorită cu NuEra® Tight

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Un singur tratament, într-o procedură de remodelare corporală revoluționară și eficientă. Protocolul NuEra Tight îți oferă rezultate rapide și de durată, acționând atât în profunzime, cât și în straturile sub-dermice ale pielii. O procedură cu acest aparat performat asigură topirea stratului de grăsime și stimularea producției de colagen în zonele tratate, pentru un un aspect final sculptat și ferm.

Dacă vrei să scapi de grăsimea nedorită, care nu dispare indiferent de dietă sau frecvența exercițiilor fizice, procedurile efectuate cu ajutorul NuEra® Tight te ajută să te focusezi exact pe zonele problematice. Acest proces garantează un rezultat final așa cum ți-ai dorit, acționând în profunzime asupra zonei tratate, și ajutând țesutul să revină la cea mai bună formă a sa, de la stratul adipos redus în volum, până la netezirea și tonifierea pielii.

În paralel cu topirea și eliminarea stratului adipos, procedura de radiofrecvență NuEra® Tight redă pielii tale fermitatea și elasticitatea, combate efectele nedorite ale aspectului de piele lăsată sau “încrețită”, și încurajează procesul natural de producere a rezervelor de elastină și a fibrelor de acid hialuronic.

Înscrie-te la prima ta ședință de NuEra® Tight și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

450 LEI

650 LEI

PREȚ / ȘEDINȚĂ / 30 MIN


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de NuEra® Tight și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  450 LEI

  650 LEI

  PREȚ / ȘEDINȚĂ / 30 MIN

  Îți remodelezi zonele unde dieta și exercițiile nu te ajută.

  Vezi rapid rezultatele obținute.

  O metodă de slăbit care nu provoacă durere, aprobată prin teste clinice.

  Scazi între 3 și 8 cm în talie după osingură ședință.

  Oferă pielii tale aspectul tonifiat și ferm

  Rezultate vizibile rapid. Fără durere. Fără efecte adverse.

  Ce este NuEra® Tight

  NuEra® Tight este un dispozitiv non-invaziv de ultimă generație pentru radiofrecvența medicală. Acesta acționează printr-un aplicator bipolar, aplicatorul special pentru zone mari sau mici - cu sistem de răcire - și prin electrozii cu multiple dimensiuni, pentru distribuție uniformă a energiei și pentru a focusa căldura emanată în zonele asupra cărora se concentrează tratamentul.
  Inovator prin modul de operare sigur și eficient, NuEra® Tight combină 3 tehnologii performante într-un singur dispozitiv, pentru ca rezultatele finale să fie mai rapide și mai surprinzătoare.
  Bucură-te de avantajele fiecărui modul integrat în acest super dispozitiv de remodelare corporală, care atacă pe rând sau simultan fiecare strat al țesutului tratat, pentru un rezultat final așa cum îți dorești.

  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din Bucuresti, fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și de celulită.

  În cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni să slăbească peste 18880 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Modelează și reintinerește în profunzime

  Îți oferim instrumentele de care ai nevoie pentru a te bucura de fiecare etapă a vieții tale, cu mai multă energie. La Artist Touch Clinique, avem grijă să îți punem la dispoziție cele mai avansate tehnologii și proceduri, că tu să arăți la fel de plină de viață cum te simți.

  Tratamentul inovator de remodelare corporală cu NuEra® Tight acționează localizat asupra celulitei și a stratului de grăsime și revigorează aspectul pielii tale.
  Nu ai nevoie de stresul unei intervenții chirurgicale sau de neplăcerile și durerea post procedură pentru a obține în sfârșit corpul pe care ți-l dorești. Poți obține rezultatele optime și aspectul pe care l-ai vrut mereu, cu ajutorul unui singur dispozitiv, care se focusează pe fiecare problemă cu care te confrunți.

  NuEra® Tight îți aduce mai multe beneficii decât tratamentul invaziv, cu rezultate mai rapide și de care te poți bucura mai mult timp.

  Cu un posibilități variate de personalizare, concepute pentru a direcționa energia de penetrare exact la profunzimea de care are nevoie corpul tău, rezultatele obținute sunt unele de durată, cu aspect natural și uniform, care se mențin mai ușor.

  În plus, procedurile aplicate cu ajutorul NuEra® Tight acționează excelent împreună cu alte proceduri de înfrumusețare, augumentând efectele acestora, pentru un aspect final mai tânăr și mai tonifiat.

  FocalRF - un nou nivel de control și precizie

  NuEra® Tight cu tehnologia FocalRF folosește 5 frecvente – 470 kHz, 1 MHz, 2 Mhz, 4 MHz, 6 MHz, pentru a pătrunde la diferite adâncimi în țesut, ceea ce permite atât o acțiune superficială (reducerea ridurilor și a laxitătii cutanate), cât și în profunzime (slăbire localizată și reducerea celulitei).
  Frecvența cea mai mică este destinată penetrarii adânci a zonei tratate, iar variațiile de frecvența se modifică în corespondență cu rezultatul dorit: eliminarea statului de grăsime, tonifiere, tratarea celulitei sau reducerea aspectului ridurilor.

  NuApic - siguranță și eficacitate, pentru fiecare procedură

  Tehnologia NuAPIC automatizează și reglează controlul temperaturii pe toată durata tratamentului, asigurând o încălzire precisă și o menținere a temperaturii dorite pe toată perioada tratamentului În mod automat și gradual, crește puterea radiofrecvenței pentru a ajunge la temperatura setată și apoi o menține constantă în tot intervalul de timp selectat.
  În același timp, aplicatorul este dotat cu un senzor de temperatură care detectează (în timp real) temperatura epidermei. Temperatura va continua să crească treptat timp de 1 minut, 1 minut și jumătate, până atinge temperatura selectată. Astfel, se obține o încălzire rapidă a țesutului și o eficiență crescută a tratamentului prin menținerea aceleiași temperaturii terapeutice pe tot parcursul ședinței.

  NuLogic - mai multe protocoale de tratament, într-o singură sesiune

  Tehnologia NuLogic este modul unic prin care NuEra Tight permite o personalizare deosebită a procedurii, adaptând opțiunile de utilizare pentru un plan de tratament individual. Permite combinarea parametrilor pentru mai multe proceduri într-o singură ședință, pentru a bifa cu succes fiecare obiectiv de tratament, în același timp - reducerea stratului de grăsime, tonifiere, remodelare corporală și lifting sau netezire a pielii.

  Contraindicații

  • sarcină și alăptare
  • orice afecțiune în care creșterea temperaturii este contraindicată
  • injecții cu fillere dermice pe bază de acid hialuronic sau toxină botulinică în zona tratată (căldură reduce efectul acestora), implanturi metalice pe zona tratată
  • tratament cu medicamente care cresc sensibilitatea pielii la căldură
  • tratament cu medicamente care modifică metabolismul pielii
  • tratament cu medicamente anticoagulante
  • afecțiuni oncologice sau leziuni precanceroase în zona de tratament
  • afecțiuni semnificative sau orice afecțiuni inflamatorii ale pielii
  • herpes simplex in zona de tratament
  • herpes labial activ
  • risc crescut de cicatrici cheloide (doar în cazul tratamentului pentru atrofia pielii)
  • lacerații deschise sau răni
  • boli cronice sau cutanate virale, fungice sau bacteriene
  • infecții locale sau sistemice active
  • dereglări hormonale
  • tăieturi, răni, piercing-uri, tatuaje în zona tratată

  Viziunea ta pentru un corp perfect este unică, la fel că tine

  Tehnologia NuLogic îți oferă posibilități extinse de personalizare a procedurii, pentru un tratament complet, adaptat obstacolelor pe care vrei să le depășești.

  Fiecare corp poate reacționa diferit la același tratament. Pentru că îți dorești să ai cele mai bune rezultate, procedurile NuEra® Tight sunt concepute pentru a te ajuta să îți definești și tonifiezi zonele pe care se concentrează aplicarea tratamentului.

  NuEra® Tight asigură un aspect complet îmbunătățit - din profunzime, până la suprafață - fără compromisuri sau efecte nedorite.

  Recapătă-ți poftă de viață

  Descoperă rapid care sunt cele mai eficiente metode care te vor ajuta să obții corpul pe care ți-l doreșți. Noi îți oferim suportul de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visul și pentru a te simți tânăra și frumoasă în pielea ta. Găsim împreună cea mai eficientă soluție pentru problemele pe care vrei să le înlături, și faci astfel primul pas către corpul în care te simți cel mai bine.

  Cum funcționează NuEra® Tight

  • Atunci când căldura acționează asupra celulelor de grăsime, care permit o propagare optimă a câmpului electric, acestea se modifică sub acțiunea temperaturii la care sunt expuse. O expunere de 30 minute la temperaturi între 43 – 45°C declanșează lipoliza, procesul de distrugere a adipocitelor, iar țesutul gras de sub piele este redus în volum.
  • Dispozitivele de radiofrecvență medicală folosesc acest fenomen pentru remodelarea corporală. Undele generate de aparatele de radiofrecvență “încălzesc” țesutul tratat prin alternarea cu rapiditate a curentului dintre electrozii aparatului. În timpul acestui proces, rezistența țesuturilor transformă energia electrică în căldură.
  • În acest mod, NuEra® Tight reduce stratul de grăsime subcutanată din zona tratată, elimină celulita și sculptează fiecare parte a corpului, acționând la frecvențe diferite, adaptate problemei cu care te confrunți.
  • Terapeuții au pentru prima oară libertatea de a seta Radiofrecvența la adâncimea necesară fiecărui tip de țesut, pentru a ataca mai eficient, pe mai multe planuri, mai multe indicații de tratament.

  Top 6 motive să vii la o ședință de remodelare cu NuEra® Tight

  • 1 | Ai la dispoziție un tratament care combină 3 tehnologii diferite, de ultimă generație, într-o singură metodă de remodelare corporală
  • 2 | Acționează asupra efectelor îmbătrânirii și reduce vizibil aspectul neplăcut al pielii lăsate
  • 3 | Topește grăsimea chiar și în locurile greu accesibile, fără durere și fără disconfort
  • 4 | 100% sigur pentru tine, pentru o experiență de remodelare personalizată pentru problemele cu care te confrunți
  • 5 | Scapi rapid și vizibil de celulită și depozitele de grăsime dificil de înlăturat
  • 6 | Ai susținere și suport în fiecare etapă a tratamentului, de la o echipă de profesioniști

  Rapid. Simplu. În 3 pași.

  Pe parcursul conversației ne vei spune care sunt obiectivele tale de fitness, și vom decide împreună dacă NuEra Tight este o metodă potrivită pentru tine.

  PASUL 1

  Te ajutăm să te pregătești pentru procedura de remodelare, aplicând un gel special pe suprafața zonei tratate.

  PASUL 2

  Dispozitivul este miscat lent pe zona tratată, pentru o încălzire graduală, fără durere sau disconfort.

  PASUL 3

  După ce procedura s-a sfârșit, curățăm excesul de gel de pe piele și ne asigurăm că te simți comod și că zona tratată are un aspect corespunzător.

  Ce zone pot fi tratate cu
  NuEra® Tight

  • BRAȚE ȘI MÂINI
  • BĂRBIE ȘI GÂT
  • LINIA SUTIENULUI
  • REGIUNEA AXILARĂ
  • SPATE ȘI ȘOLDURI
  • ABDOMEN
  • FESE SI COAPSE
  • GENUNCHI

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Ce simt în timpul procedurii?

  Cea mai frecventă senzație resimțită în cazul acestei proceduri de radiofrecvență este una de ușoară încălzire. Pielea poate căpăta un aspect mai roșu, care va dispărea complet în câteva ore. La Artist Touch Clinique avem grijă de fiecare aspect al experienței tale la noi, și monitorizăm cu atenție nivelul de confort pe toată durata procedurii.

  Cât durează o ședința de radiofrecvență cu NuEra® Tight?

  Durata procedurii depinde de zona tratată, dar o estimare medie este de 30 de minute/ zonă. Pentru rezultate optime, este important să urmezi întregul tratament creat pentru problemele cu care te confrunți. În urma consultației inițiale, evaluăm fiecare aspect pe care NuEra îl poate îmbunătăți pentru tine și concepem un plan personalizat, care îți va oferi rezultatele potrivite pentru corpul tău. Profită de consultația inițială și vino să afli de câte ședințe vei avea nevoie pentru rezultatele pe care ți le dorești.

  În cât timp pot observa rezultatele?

  Rezultatele sunt vizibile mai rapid decât în cazul altor proceduri similare, pentru că NuEra® Tight redă aspectul ferm al pielii în același timp în care elimină stratul de grăsime. După primele ședințe, poți observa modificări în aspectul pielii, care arată mai fermă și mai întinsă. Rezultatele complete sunt vizibile gradual, și sunt mai evidente la finalul ședințelor complete de radiofrecvență.

  De câte ședințe voi avea nevoie?

  Rezultatele și numărul de sesiuni pot varia în funcție de: starea pielii și severitatea problemei cu care te confrunți, starea fiziologică: genetică, vârstă, sexul, starea hormonală, starea generală de sănătate. Reducem efectele trecerii anilor, dar nu oprim procesul natural de îmbătrânire. Rezultatele apar de la prima ședință și țesutul continuă să lucreze în următoarele 3-4 luni post-tratament. Specialistul Artist Touch care îți va oferi consultația inițială îți va putea detalia și o estimare a numărului de ședințe necesare pentru rezultatele dorite. De obicei, se recomandă un minim de 12 ședințe, pe parcursul a câteva luni de tratament cu NuEra® Tight.

  Cum pot menține pentru mai mult timp rezultatele obținute?

  Pentru a te bucura de rezultatele remodelării corporale cu NuEra Tight, îți recomandăm să menții un stil de viață echilibrat, să acorzi atenție sporită alimentației corecte și hidratării și să revii pentru ședințe de întreținere, o dată la 3 - 6 luni. Echipa noastră te poate ajută cu sfaturi și sugestii suplimentare, nu ezita să ne contactezi dacă a trecut mult timp de la aplicarea procedurii și crezi că este nevoie de o ședința suplimentară.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google