Venus Legacy™ 2.0

Reduce grăsimea localizată și tonifiază zona tratată


Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Venus Legacy™ 2.0 - tratament de top recunoscut mondial, singurul care combină radiofrecvența multipolară cu câmpuri electromagnetice pulsate și vacuum, pentru remodelare corporală, tonifierea pielii lăsate, anti celulită.

Înscrie-te la prima ta ședință de Venus Legacy™ 2.0 și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

450 LEI

600 Lei

Preț / ședință / 30 min


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de Venus Legacy™ 2.0 și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  450 LEI

  600 Lei

  Preț / ședință / 30 min

  Reducere circumferinței zonelor tratate

  Tonifiază pielea lăsată

  Diminuează celulita gradual și vizibil

  Îmbunătățește aspectul pielii cu vergeturi

  Reconturează talia, chiar și atunci când dieta nu te ajută

  Efecte rapide, chiar după prima ședință

  Venus Legacy™ 2.0 – performanță la superlativ

  Rapid. Eficient. Non-Invaziv

  Rapid. Eficient. Non-Invaziv

  Cel mai plăcut tratament corporal

  Tehnologia zilelor noastre avansează amețitor, iar rezultatele se văd în toate domeniile. Aspectul corporal nu reprezintă o excepție, așadar, poți arăta exact așa cum îți dorești folosind tehnologia de înaltă clasă cu efecte uimitoare în remodelarea corporală. Venus Legacy™ 2.0 acceptă orice provocare în conturul corporal, oferind totodată beneficii surprinzătoare în ceea ce privește sănătatea.

  Tratament recomandat pentru

  • Reducerea circumferinței zonelor tratate
  • Fermitate cutanată, tonus pentru pielea lăsată cu laxitate
  • Diminuarea graduală a celulitei
  • Fermitate și sculpting pentru gușă, brațe, zona genunchi

  Slăbire localizată

  Tehnologia unică și multi-dimensională ce combină radiofrecvența medicală multipolară, câmpurile electromagnetice pulsate, sistemul de vacuum Varipulse™ generează efecte pe termen lung și în perfectă siguranță.
  Reducerea stratului adipos se face pe zonele dorite de pacient a fi tratate cu Venus Legacy™ 2.0. Acestea beneficiază de radiofrecvență profesională medicală care stimulează fibroblastele pentru a putea fi modelate optim, după ce în prealabil grăsimea a fost localizată. Celulele adipoase sunt reduse apoi rapid prin activarea drenajului limfatic.
  Aplicatorul special face ca tratamentul să fie posibil pentru aproape toate zonele corpului (brațe, abdomen, coapse, fese, genunchi, gușă).

  Un corp în care te simți cu adevărat tu

  Acționează în profunzime, pentru rezultate care se văd rapid

  Conceput si dezvoltat pentru a rezolva probleme ale corpului (laxitatea pielii, celulita inestetica, depunerile de grasime), Venus Legacy 2.0 abordează fiecare aspect inestetic cu tehnologia unica: radiofrecventa medicala multipolara, campurile electrimagnetice pulsate și sistemul de vacuum Varipulse™.
  Pentru efecte pe termen lung, vizibile de la primele ședințe.

  Fără celulită și vergeturi

  Celulita și vergeturile sunt considerate unele dintre cele mai frecvente probleme ale esteticii corporale.

  Cu Venus Legacy™ 2.0 aspectul pielii este îmbunătățit considerabil, vergeturile fiind mult atenuate prin recăpătarea fermității pielii, iar celulita fiind diminuată treptat. Tehnologia patentată folosită de acest dispozitiv asigură un tratament util nu doar pentru partea estetică, ci și pentru sănătate. Venus Legacy poate fi utilizat cu încredere atât pentru conturarea corpului în maniera dorită, cât și pentru întreținerea corporală și prevenirea apariției laxitătii pielii, a celulitei, a vergeturilor.

  Venus Legacy are aprobarea FDA (Food and Drug Administration) în tratarea vergeturilor și a celulitei.

  ARTITS TOUCH CLINIQUE

  Concentrat pe rezultate, dar și pe relaxare

  Mai departe de limitele procedurilor invazive, tehnologia Venus Legacy 2.0 este concepută pentru a-ți oferi un tratament de remodelare fără durere sau stres pentru corpul tău.
  Fiecare ședință este pauza ta de răsfăț, în care noi avem grijă de tine, iar tu te bucuri de un moment de relaxare binemeritat.

  Ce beneficii ai folosind
  tehnologia Venus Legacy

  • Eliminarea aspectului de piele flască
  • Diminuarea vizibilă a celulitei
  • Eliminarea stratului adipos
  • Reconturarea taliei
  • Tonifierea și îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii
  • Efecte rapide (chiar după prima ședință)

  Radiofrecvența multipolară
  cu cea mai înaltă capacitate

  Venus Legacy se bazează pe radiofrecvența multipolară cu cea mai înaltă capacitate și un aplicator 4D, asigurând efecte demonstrate, de neegalat la momentul actual.

  Rezultatele sale sunt demonstrate clinic. Venus Legacy este dispozitivul prin care tehnologia trece la următorul nivel. Conceput și dezvoltat pentru a rezolva probleme ale corpului (laxitatea pielii, celulită inestetică, depunerile de grăsime), Venus Legacy folosește:

  RADIOFRECVENȚA MULTIPOLARĂ

  RADIOFRECVENȚA MULTIPOLARĂ de ultimă generație care asigură obținerea rezultatelor dorite cu maximum de siguranță, confort și control

  TEHNOLOGIA VARIPULSE™

  TEHNOLOGIA VARIPULSE care oferă un drenaj limfatic corespunzător, precum și răcirea pielii asigurând un confort sporit pacientului în timpul terapiei

  MECANISMUL NON-TERMIC PEMF

  MECANISMUL NON-TERMIC PEMF care activează sinteza de colagen, astfel oferind efecte pe termen lung, în timp ce acționează și asupra cicatricilor și încetinește drastic procesul de îmbătrânire

  SISTEMUL DE VACUUM

  SISTEMUL DE VACUUM care permite inițierea lipolizei prin pătrunderea căldurii în straturile adipoase profunde ale pielii

  Contraindicatii

  • sarcina, alăptatul, fertilizare în vitro
  • varice, vase sparte pe zona tratată
  • boli de piele, inflamație sau infecție pe zona tratată
  • orice altă boală care este declanșată de căldură
  • dispozitiv metalic, implant, defibrilator intern sau stimulator cardiac
  • dereglări ale glandei tiroide

  Metodă high-tech cu
  rezultate impresionante

  Alternativele la metodele chirurgicale de sculptare corporală sunt de departe preferate de cei mai mulți candidați la corpul dorit. Fie că este vorba despre a scăpa de aspectul inestetic al celulitei, de tonifiere, de reducere a circumferinței în anumite zone sau de remodelare, modalitățile non-invazive câștigă detașat.

  Cum funcționează radiofrecvența multipolară?

  • Spre deosebire de radiofrecvența monopolară, unipolară și bipolară, care distribuie energia neuniform, radiofrecvența multipolară livrează această energie în mod omogen, controlat și constant, asigurând o eficiență sporită și o calitate net superioară.
  • Radiofrecvența multipolară reprezintă una dintre terapiile „miraculoase” din zilele noastre care acționează prin încălzire intermitentă asupra fibrelor elastice ale pielii, conducând la remodelarea acestora, dar și la oxigenarea țesuturilor, îmbunătățirea micro-circulației și a sintezei de colagen. Așadar nu produce efecte temporare, ci unele de durata, stimulând pielea să se refacă de la interior spre exterior.
  • Venus Legacy este conceput de experți în domeniul medical și tehnologie, astfel încât se pliază perfect pe orice tip de piele și acționează fără disconfort, oferind beneficiile dorite.

  Ce simți în timpul terapiei cu Venus Legacy?

  Chiar dacă procedura de remodelare corporală presupune încălzirea fibroblastelor, dispozitivul oferă feedback termic în timp real, astfel încât temperatura este reglată personalizat în funcție de pielea pacientului.
  Nu există durere și activitățile cotidiene pot fi reluare imediat după terapie fără a necesita vreo recuperare. Majoritatea pacienților percep tratamentul cu Venus Legacy drept o sesiune de relaxare, dincolo de scopul ei principal.

  Ce Oferim?

  Eficiență demonstrată

  Studii științifice, dar și clienți mulțumiți atestă eficiența acestui tratament

  Siguranță garantată

  Venus Legacy respectă reglementările cosmetice precum și reglementările privind echipamentele medicale

  Calitate superioară

  Venus Legacy a fost studiat pe parcursul dezvoltării lui. În acest moment este soluția ideală pentru remodelare corporală non-invazivă

  Focus pe rezultate reale

  Datorită tehnologiei inovative, Venus Legacy răspunde în mod personalizat nevoilor și dorințelor clienților, oferind eficiență completă

  Transparență și onestitate

  Îmbinăm tehnologia cu progresul științific pentru a oferi soluții cu adevărat eficiente pentru remodelare corporală

  Follow-up pe termen lung

  Menținem contactul și după terminarea ședințelor cu Venus Legacy

  Fii propriul tău model

  Aspectul fizic este deosebit de important. De la cum arătăm ne crește sau ne scade stima de sine, acționăm sau nu cu încredere în noi înșine, ne simțim sau nu bine în compania celorlalți, ne manifestăm sau nu liber în relațiile interpersonale.

  Modele de „frumusețe” parcă sunt la tot pasul și idealul fizic conduce spre eforturi care deseori ne depășesc.

  Diete prea lungi, operații dureroase, timp de recuperare, rezultate ce se lasă așteptate și lista poate continua.

  Venus Legacy îți propune să fii propriul tău model și se transformă în soluția rapidă și eficientă pentru tine. Arată exact așa cum îți dorești, remodelează-ți corpul în forma dorită, scapă de inestetismele supărătoare și pășește cu încredere oriunde vrei să te îndrepți.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google