Mezoterapie cu ace facială

Mezoterapia cu micro-ace facială. Află cum te poate ajuta Mezoterapia să scapi de riduri și cicatrici!

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Mezoterapia cu micro-ace este un tratament performant cu puternic efect antirid, de rejuvenare și întindere a pielii. După doar câteva ședințe, cicatricile se estompează, pielea va arăta mai netedă, mai strălucitoare, mai sănătoasă iar dumneavoastră veți obține un look proaspăt, luminos și tonic.

Prin intermediul acestui tratament, un cocktail de substanțe cu puternice beneficii terapeutice, sunt introduse la nivel mezodermal. Acest „cocktail al frumuseții” acționează direct asupra nivelului mezoderm (nivelul profund al pielii), având o rată de absorbție de până la 95%.

Înscrie-te la prima ta ședință de Mezoterapie cu ace facială și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

499 lei

600 lei


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de Mezoterapie cu ace facială și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  499 lei

  600 lei

  Efect puternic antirid, de rejuvenare și întindere a pielii.

  Rată de absorbție a nutrienților de peste 95%.

  Tratament nedureros, cu efecte rapide și garantate pe termen lung.

  Reduce petele hiperpigmentare, cearcănele, ridurile și cicatricile post acneice.

  Ce este Mezoterapia cu micro-ace?

  Mezoterapia cu micro-ace este un proces minim invaziv, nedureros, de ultimă generație. Prin acest tratament, un cocktail de substanțe active cu puternice efecte benefice asupra pielii este introdus local și în cantitate mică, direct în profunzimea tenului. Cocktail-ul este introdus în piele prin intermediul unor micro-injecții nedureroase, cu ajutorul unui instrument special, de înalta calitate, denumit Dermapen. Aceste substanțe nutritive hrănesc în profunzime tenul fapt ce conduce la rezultatele obiective înregistrate de clienți în urmă procedurilor de mezoterapie cu micro-ace. Mezoterapia cu micro-ace este un tratament cosmetic eficient, cu efect profund și vizibil chiar și după numai câteva ședințe.

  Simplu spus, mezoterapia cu microace este un tratament special adresat tuturor celor care vor să arate și să se simtă mai bine în propria piele. E timpul să obțineți rezultate în urmă tratamentelor cosmetice!

  Mezoterapia cu microace va va permite să va bucurați de aspectul plăcut al unui ten frumos și luminos.

  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Mezoterapia cu micro-ace poate trata
  cu succes problemele estetice

  Completează formularul de mai sus, programează-te pentru o consultație și descoperă noua metodă prin care poți trata rapid și eficient problemele estetice! Suntem pregătiți să punem la dispoziția ta întreaga noastră experiență, pentru a te ajuta să îți rezolvi problema. Scopul nostru e ca tu să te simți și să arăți extraordinar!

  Mezoterapia cu micro-ace tratează cu succes

  • Cearcănele închise la culoare
  • Petele hiper-pigmentare
  • Vergeturi
  • Riduri adânci sau de expresie
  • Acumulări de țesut adipos (colăcei, gușă, aripioare, etc)
  • Estompează cicatricile post-acneice
  Mezoterapia cu Ace Facială

  Regenerare Profundă și Revitalizare

  Mezoterapia cu ace facială reprezintă o tehnică avansată de rejuvenare, care infuzează direct în piele cocktail-uri de substanțe active pentru a stimula regenerarea celulară. Beneficiile sunt multiple: piele mai fermă, diminuarea ridurilor și o luminozitate naturală sporită. Este soluția ideală pentru cei care își doresc un ten revigorat și o strălucire juvenilă fără intervenții chirurgicale.

  Tratament Individualizat

  Atât tu cât și tenul tău sunteți unice, și meritați cel mai înalt standard de calitate. De aceea, la Artist Touch, mezoterapia cu micro-ace înseamnă un tratament minim-invaziv și ne-chirurgical, care este puternic individualizat pentru fiecare client. Noi vă vom recomanda între 2, 4 sau mai multe ședințe de mezoterapie cu micro-ace, numărul total al ședințelor variind ușor de la caz la caz, în funcție de problema pe care o doriți tratată. O ședință durează în mod uzual, între 30 și 45 de minute.

  Indiferent că dorești tratarea cearcănelor, a petelor hiperpigmentare, a vergeturilor sau a celulitei, estomparea cicatricilor post-acneice, terapie regenerativă a tenului spre rejuvenare sau chiar stoparea căderii părului, mezoterapia este unul din unicele metode de tratament actuale în urma căruia vei putea vedea îmbunătățiri și rezultate concrete.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google