Pori Dilatați

Dăcă te confrunți cu aspectul neplăcut al porilor dilatați, poate fi dificil să găsești soluția potrivită pentru pielea ta. Tratamentele noastre îți aduc efecte vizibile, de la prima ședință.

Transformă-ți Corpul. Transformă-ți Viața!

Dacă te confrunți cu aspectul neplăcut al porilor dilatați, poate fi dificil să găsești soluția potrivită pentru pielea ta. Cremele, măștile și benzile speciale îți pot oferi doar rezultate trecătoare, care nu te mulțumesc pe deplin. Dacă îți dorești o soluție cu acțiune eficientă și de durată, alege procedura potrivită pentru tine și bucură-te de piele uniformă, sănătoasă și frumoasă, fără pori dilatați.

Obține un aspect neted și uniform al pielii cu tratamentul nostru specializat pentru porii dilatați. Acesta ajută la minimizarea vizibilității porilor, conferind pielii tale un aspect neted și proaspăt.

Bucură-te de rezultate de durată cu tratamentul nostru destinat porilor dilatați. Nu doar că reduce dimensiunea porilor, dar îmbunătățește și calitatea pielii pe termen lung, oferindu-ți un ten sănătos, din profunzime până la suprafață.

Descoperă puterea tratamentului nostru care acționează eficient chiar și în cazul porilor profund dilatați. Acesta îți oferă nu doar o piele mai clară și mai frumoasă, dar și încrederea de a te simți bine în propria piele.

scroll

Venus Viva®

Acțiune antirid și anti imperfecțiuni, cu tehnologia specială de rejuvenare.

descopera

Este potrivit pentru toate tipurile de ten, sigur și fără efecte adverse

Reduce efectele stresului și ale poluării, revigorând pielea din profunzime.

Mezoterapie cu ace faciala

Tratament minim invaziv, care livrează în zona tratată un cocktail de substanțe active benefice pielii tale. Aceasta este mai netedă, mai frumoasă, complet rejuvenată și radiantă

descopera

Reduce vizibil aspectul porilor dilatați, și hrănește pielea

Estompează cicatricile post-acneice

Rezultate imediate

Transformă-ți tenul instantaneu cu tratamentul nostru special pentru porii dilatați. Observă cum, încă de la prima ședință, pielea ta devine vizibil mai netedă și mai uniformă, oferindu-ți un aspect mai frumos și un ten mai sănătos.

te sunăm noi?

Pori Dilatați

Gabriela Mirea

fondator & specialist

In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

Contactează-mă
Recenzii

Ce spun clienții noștri

Rezultate reale, transformări de succes.
Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

recenzii verificate Google