Radiofrecvența nanofracționată
Venus Viva™

Reparare în profunzime pentru o piele frumoasă. Combină beneficiile radiofrecvenței nonfracționare cu tehnologii inovatoare, pentru o reparare spectaculoasă a problemelor cu care se confruntă tenul tău.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FARA ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

De la cele mici, până la cele severe, problemele tenului tău pot fi o sursă majoră de stres. Cicatrici, urme lăsate de acne, vergeturi sau pori dilatati, fiecare dintre ele îți pot umbri încrederea în tine și te împiedică să îți atingi adevăratul potențial. Machiajul nu este doar o soluție superficială costisitoare. Îți poate agrava starea pielii, sau poate contribui la perpetuarea aspectelor neplăcute cu care te confrunți.

Datorită tehnologiei de ultima generație, Venus Viva acționează direct la țintă, tratând în profunzime și încurajând procesele naturale de care ai nevoie pentru un ten frumos.

Venus Viva te ajută să ai o piele de care ești mândră, în care te simți atrăgătoare și radiantă, și pe care nu mai vrei să o ascunzi sub machiaj.

Desemnat dispozitivul cu cele mai bune tratamente pentru cicatrici si piele de Aesthetic Everything Awards 2019 si considerat tratamentul cu maxima eficienta clinica pentru ablatia si reconturarea pielii de catre Autoritatea de Sanatate Publica din Canada, Venus Viva este solutia ta pentru o piele fara inperfectiuni, in care poti arata asa cum iti doresti.

Înscrie-te la prima ta ședință de Venus Viva™ și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

1300 lei

1600 lei

Preț / ședință / 30 min


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de Venus Viva™ și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  1300 lei

  1600 lei

  Preț / ședință / 30 min

  Este potrivit pentru toate tipurile de ten, sigur și fără efecte adverse.

  Ai la dispoziție un tratament complet de reîntinerire, într-un singur dispozitiv.

  Tratează și elimină inclusiv problemele severe ale pielii.

  Acționează în profunzime și accelerează procesul natural de refacere a pielii.

  Tratează imperfecțiunile pielii, cu o metodă dovedită clinic

  Potrivit tuturor tipurilor de ten. Minim invaziv. Sigur pentru tine.

  Ce este Venus Viva™

  Venus VivaTM este un dispozitiv avansat, perfecționat pe decursul a 10 ani de cercetare și inovare, care oferă una dintre cele mai eficiente proceduri non-chirurgicale pentru rejuvenarea facială.

  Modul său de acțiune combină Radiofrecvența NanoFracționata și tehnologia SmartScan pentru reducerea cicatricilor post acneice, a vergeturilor, rozaceei, porilor măriți, ridurilor profunde, iregularităților texturale și a petelor pigmentare.

  Dispozitivul este dotat inclusiv cu un aplicator special DiamondPolar, pentru eliminarea liniilor fine și a ridurilor.

  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din Bucuresti, fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și de celulită.

  În cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni să slăbească peste 21360 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Pielea ta merită să arate și să se simtă bine

  La fel ca tine, pielea ta este unică. Este un atuu valoros și cea mai confortabilă “haină” pe care o porți. Și merită cele mai eficiente metode de îngrijire, care să te ajute să arăți la fel de tânăra cum te simți.

  Venus Viva este aliatul tău în misiunea de a-ți iubi pielea. Elimini imperfecțiunile, elimini stresul cauzat de fiecare dintre ele. Cicatricile, vergeturile, pielea lăsată sau ridurile pronunțate, sunt aspectele pe care vrei să le ascunzi sau să le atenuezi cu ajutorul produselor de make-up.

  Dar pentru o soluție de durată, care te face să fii încrezătoare în frumusețea ta, Venus Viva îți propune o altă abordare a aspectului pielii tale, acționând asupra acestor probleme în așa fel încât ele să fie mai puțin vizibile, cu fiecare procedură.

  Avantajele Venus Viva nu se opresc la remedierea acestor probleme. Cu o producție sporită de colagen, pielea ta va arăta mai tânără, mai radiantă și mai frumoasă zi de zi.

  Cel mai complet dispozitiv pentru refacerea pielii

  Redefinește tratamentele de îmbunătățire a tenului tău

  Cu o eficiență dovedită, Venus Viva este dispozitivul care îți oferă cel mai bun tratament cu radiofrecvență fracționată pentru problemele mici, medii și severe ale pielii.

  Acționează focusat pe straturile sub-dermice, pentru a stimula refacerea rezervei de colagen a corpului, și elimină cu succes liniile fine și ridurile. Stimulează producția de colagen și pătrunde până la sursa problemei cu ajutorul radiofrecvenței nanofracționate, pentru a remedia aspectul vergeturilor sau pe cel al cicatricilor.

  În viziunea Venus Viva, rejuvenarea facială este o procedură unitară, care tratează fiecare imperfecțiune, pentru un rezultat final vizibil îmbunătățit.

  Este opțiunea perfectă pentru o piele mai netedă, mai uniformă și mai fermă - fără disconfortul procedurilor chirurgicale și cu zero efecte adverse.

  Radiofrecvența Fracționată

  Venus Viva este cel mai complet dispozitiv pentru refacerea pielii, primul s­i singurul sistem cu Radiofrecvență fracționată (RF) ce permite terapeutului controlul ablatiei s­i al coagulării pentru o eficiență ridicată în rezolvarea problemelor medii ­și severe ale pielii.

  Tratamentul cu Radiofrecvență Fracționată Venus VivaTM folosește micro pini care livrează sigur și eficient energia la nivelul pielii. Lezarea epidermei în acest fel determină un proces de vindecare naturală a țesutului. Deoarece leziunile sunt extrem de mici, tratamentul este mult mai confortabil decât laserele CO2 - rezultatele sunt uimitoare, iar recuperarea este rapidă și simplificată.

  DiamondPolar

  Venus Viva DiamondPolar - atenție la fiecare detaliu al pielii tale

  Aplicatorul special DiamondPolar™, este creat pentru pentru menținerea rezultatelor și ameliorarea continuă a liniilor fine și a ridurilor.

  Cu fiecare procedură, acestea sunt estompate mai mult, lăsând pielea netedă și uniformă, și reducând vizibil ridurile de expresie.

  Aplicatorul Venus Viva DiamondPolar™ utilizează câmpuri de radiofrecvență multipolară și puls electromagnetic (PEMF) pentru a produce un câmp termic uniform pe suprafața pielii. Acest proces ajută la crearea de noi fibre de colagen și elastină, care contribuie în mod natural la rejuvenarea aspectului pielii.

  SmartScan

  Tehnologia SmartScan - opțiuni nelimitate pentru fiecare tratament

  Pe lângă eficacitatea procesului de tratare a pielii, dispozitivul Venus Viva este dotat cu modulul SmartScan, care permite aplicarea optimă a impulsurilor livrate de dispozitiv, în funcție de scopul tratamentului și rezultatele dorite.

  Contraindicații

  • Defibrilator intern / stimulator cardiac sau orice alt implant electric activ în organism
  • Afecțiuni active în zona de tratament (de exemplu erupții cutanate)
  • Istoric al tulburărilor cutanate sau al pielii foarte uscate
  • Actual sau istoric de cancer (inclusiv alunițe pre-maligne)
  • Afecțiuni concurente severe (de exemplu, afecțiuni cardiace)
  • Sarcina sau alăptarea
  • Istorie a bolilor în jurul zonei de tratament care este stimulată de căldură (de exemplu, herpes)

  Cum funcționează Venus Viva™

  • Dispozitivul Venus Viva™ pentru rejuvenarea pielii folosește un aplicator bazat pe radiofrecvență nanofracționată, dotat cu ace mici, care emit unde de căldură prin canalele pe care le creează intradermic (pe suprafață pielii).
  • Astfel, sunt cauzate mici “leziuni” microdermice, care activează procesul natural de vindecare al corpului, prin stimularea producției de fibre de colagen și elastină. Acestea repară în mod natural, dar printr-un proces accelerat datorită utilizării Venus Viva, orice semne vizibile la nivelul pielii.
  • Microleziunile create prin acele aparatului sunt extrem de mici, iar recuperarea după procedură este minimală. Beneficiile aparatului sunt comparabile cu cele ale unei proceduri chirurgicale de remodelare a aspectului pielii, fără riscurile aferente acestei operații și cu mai puțin disconfort pentru tine.

  Primul pas e consultația gratuită la telefon

  Pe parcursul aceste conversații, ne vei spune care sunt rezultatele pe care le dorești pentru pielea ta, și vom descoperi împreună dacă tratamentul revoluționar cu Venus Viva este soluția optimă pentru tine.

  Pasul 1

  Este foarte important ca pielea să fie foarte bine curățată de produse cosmetice sau de îngrijire. Ne asigurăm că poți sta într-o poziție confortabilă, și că pielea asupra căreia ne concentrăm este pregătită pentru tratament.

  Pasul 2

  Aplicatorul Venus Viva este folosit pe fiecare zonă a feței, conform planului de tratament și a rezultatelor pe care le dorești. Poți observa un mic disconfort sau o înroșire a pielii în zona tratată. Suntem atenți la senzațiile tale și verificăm permanent nivelul de confort.

  Pasul 3

  După finalizarea procedurii, îți recomandăm să eviți timp de 24 de ore utilizarea produselor de machiaj sau a loțiunilor pentru față. Ulterior aceste perioade, poți folosi o cremă de protecție solară, pentru a te asigura că eviți pigmentarea pielii.

  Ce probleme poate remedia Venus Viva™:

  • Cicatrici post acnee
  • Vergeturi
  • Rozaceea
  • Pori dilatați
  • Riduri adânci de expresie
  • Riduri fine
  • Pete pigmentare
  • Textura neuniformă a pielii
  • Neregularități ale texturii pielii

  Reparare în profunzime pentru o piele frumoasă

  Combină beneficiile radio frecvenței fractionate cu tehnologii inovatoare, pentru o reparare spectaculoasă a problemelor cu care se confruntă tenul tău

  Top 6 motive să te programezi la o ședință de tratament facial cu Venus Viva™

  • 1 | Este potrivit pentru toate tipurile de ten, sigur și fără efecte adverse
  • 2 | Este o metodă minim invazivă de a-ți recăpăta frumusețea și încrederea în pielea ta
  • 3 | Ai la dispoziție un tratament complet de reîntinerire, într-un singur dispozitiv
  • 4 | Tratează și elimină inclusiv problemele severe ale pielii
  • 5 | Reface elasticitatea pielii, pentru rezultate de durată
  • 6 | Acționează în profunzime și accelerează procesul natural de refacere a pielii

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Cât durează o ședință cu Venus Viva?

  Procedura este diferită pentru fiecare pacientă, deci durata unei ședințe de tratament poate varia. În funcție de zona tratată și de problema cu care te confrunți, o ședință cu Venus Viva poate dura între 15 și 30 de minute.

  De câte ședințe am nevoie pentru a vedea rezultate?

  Rezultatele și numărul de sesiuni pot varia în funcție de:

  starea pielii și severitatea problemei cu care te confrunți
  starea fiziologică: genetică, vârstă, sexul, starea
  hormonală, starea generală de sănătate

  În funcție de problema pe care dorești să o remediem, vei avea nevoie de un număr de ședințe pe care îl poți stabili cu specialistul Artist Touch Clinique după consultația înițială. Majoritatea pacienților observă rezultatele tratamentului după 3 - 4 ședințe, dar acest interval poate varia în funcție de fiecare caz.

  Ce pot face pentru a păstra rezultatele obținute?

  Dacă eșți încântată de modul în care arată pielea ta după tratamentul cu Venus Viva, ai câteva opțiuni la îndemână pentru a le păstra pentru cât mai mult timp: adoptă un stil de viață sănătos, ai grijă să te hidratezi, protejează-ti pielea de razele UV și vino la o ședință de întreținere, de 2 ori pe an.

  Cât de dese sunt ședințele de tratament cu VenusViva?

  Recomandăm ca tratamentele cu Venus Viva să se facă la un interval de 6-8 săptămâni

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google