Venus Legacy™ Facial

Scapă de cearcăne, riduri sau piele flască - Tratamente Venus Legacy Anulează trecerea timpului cu Venus Legacy™ Facial – cel mai performant dispozitiv pentru a-i reda tenului tău aspectul dorit.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

Frumusețea e mai accesibilă că oricând

Cu Venus Legacy™ Facial putem atinge standardele dorite de frumusețe. Procedurile invazive, dureroase, necesitând recuperare ulterioară pot fi cu succes înlocuite cu Venus Legacy, efectele fiind chiar mai vizibile și producându-se într-un timp mai scurt.

Din cele mai vechi timpuri, felul în care arătăm ne-a influențat viața de zi cu zi. De “perfecțiunea” chipului se leagă însă cele mai mari dorințe, iar aspectul tineresc și eliminarea imperfecțiunilor feței reprezintă standarde nemuritoare ale idealului estetic.

În paralel cu topirea și eliminarea stratului adipos, procedura de radiofrecvență NuEra® Tight redă pielii tale fermitatea și elasticitatea, combate efectele nedorite ale aspectului de piele lăsată sau “încrețită”, și încurajează procesul natural de producere a rezervelor de elastină și a fibrelor de acid hialuronic.

Înscrie-te la prima ta ședință de Venus Legacy™ Facial și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

350 lei

450 lei

Preț / ședință / 30 min


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de Venus Legacy™ Facial și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  350 lei

  450 lei

  Preț / ședință / 30 min

  Elimiză ridurile profunde și liniile fine.

  Rejuvenează pielea lăsată și îi redă elasticitatea.

  Încurajează producția naturală de colagen și acid hialuronic.

  Oferă rezultate vizibile de la primele ședințe.

  Șterge anii de pe chipul tău cu Venus 4D Diamond Polar™ !

  Rapid. Eficient. Non-Invasiv.

  Fără riduri, fără laxitate, fără cearcăne.

  Rezultatele te vor uimi, iar chipul tău va radia. Fără riduri, fără laxitate, fără cearcăne, fără aspectul de Barbie dublă. Arăți exact așa cum vrei doar folosind Venus Legacy. Și ai parte de cel mai confortabil și sigur tratament nechirurgical.

  Frumusețea e mai accesibilă că oricând

  Prin Venus Legacy putem atinge standardele dorite de frumusețe. Procedurile invazive, dureroase, necesitând recuperare ulterioară pot fi cu succes înlocuite cu Venus Legacy, efectele fiind chiar mai vizibile și producându-se într-un timp mai scurt.

  Din cele mai vechi timpuri, felul în care arătăm ne-a influențat viața de zi cu zi. De “perfecțiunea” chipului se leagă însă cele mai mari dorințe, iar aspectul tineresc și eliminarea imperfecțiunilor feței reprezintă standarde nemuritoare ale idealului estetic.

  Trecerea timpului, stilul de viață, dar și numeroși factori externi se unesc parcă și, inevitabil, creează o deteriorare a tenului, inestetisme de care dorim să scăpăm rapid, fără durere, fără efort. Dacă în urmă cu câțiva ani, această dorința era doar un vis frumos, iată că tehnologia avansată o poate îndeplini. Frumusețea este la indemâna oricui prin dispozitivul revoluționar Venus Legacy.

  4D Face cu VariPulse™

  Fără barbie dublă doar cu Venus Legacy

  Schimbările de greutate, trecerea timpului, diverși factori externi își lasă amprenta pe chipurile multor persoane, formându-se astfel și bărbia dublă sau “gușa” în termeni populari. Aspectul inestetic și foarte vizibil poate fi acum înlăturat cu Venus Legacy – fără bisturiu, fără injecții, fără durere.

  Singurul dispozitiv care folosește radiofrecvență medicală multipolară, câmpuri electromagnetice pulsate și tehnologia vacuum te poate scăpa de bărbia dublă într-o manieră total non-invazivă și, în plus, confortabilă. Cu o eficiență demonstrată, Venus Legacy va acționa pentru redefinirea conturului facial eliminând laxitatea pielii din zona bărbiei, mandibulei, pomeților sau sprâncenelor.

  Reducerea volumului bărbiei duble se face prin diminuarea stratului adipos folosindu-se aplicatorul 4D Face cu VariPulse™, un sistem vacuum pulsat reglabil care are capacitatea de a modela țesuturile.

  RADIOFRECVENȚA MUTIPOLARĂ

  Dispozitivul Venus Legacy dispune de un tip de radiofrecvență medicală unică pe piață la momentul actual, cu eficiență dovedită, care combină concomitent o tehnologie termică și una non-termică, anulând astfel necesitatea unui agent de răcire suplimentar și făcând tratamentul confortabil și sigur.

  Radiofrecvența medicală de 1 Mhz utilizată de Venus Legacy este recunoscută că fiind cea mai bună și eficace.

  MECANISMUL PEMF

  Câmpurile electromagnetice pulsate nontermice activează procesul de regenerare a pielii și amplifică acțiunea radiofrecvenței multipolare. Efectul folosirii acestui mecanism este atestat clinic.

  TEHNOLOGIA VARI PULSE

  Venus Legacy este singurul aparat medical estetic care beneficiază de această tehnologie de înaltă performanță. Aceasta este integrată în aplicatorul 4D facial activând lipoliza la nivelul pielii și facilitând pătrunderea în profunzime a energiei generate de radiofrecvență. Totodată activează fluxul sangvin contribuind eficient la drenajul limfatic și reconturarea facială optimă.

  Contraindicații

  Nu se recomandă acest tip de tratament femeilor însărcinate, persoanelor cu boli autoimune, pacienților cu infecții sau herpes la nivelul feței, celor cu istoric de cancer, precum și candidaților cu diverse implanturi de silicon sau alte injecții în zonele faciale unde se dorește tratament.

  Cum acționează Venus Legacy?

  Radiofrecvența multipolară folosită de dispozitivul Venus Legacy este amplificată de câmpuri electromagnetice pulsate care generează nu doar rejuvenarea feței, ci și efectul de încetinire a procesului de îmbătrânire prin activarea sintezei de colagen și a refacerii fibrelor de elastină.

  Electrozii aplicatorului 4D emit o încălzire volumetrică, iar distribuirea ei omogenă și uniformă permite o stimulare optimă a fibroblastelor și, implicit, se creează o modificare de structură, o piele mai densă, mai fermă, mai tonifiată, mai luminoasă.

  Venus Legacy utilizează căldura pentru a remodela fibroblastele și pentru a elimina aspectele inestetice ale pielii. Se obține astfel un efect de lifting fără bisturiu și fără riscuri asociate metodelor chirurgicale.

  Efectul termic produs de RF multipolară provoacă un răspuns natural din partea țesutului cutanat și o rejuvenare facială pe termen lung.

  Radiofrecvența utilizată de Venus Legacy este certificată FDA și supusă unor teste și studii riguroase și minuțioase. Tehnicile și mecanismele folosite de acest dispozitiv medical sunt sigure, brevetate, performante.

  Ce simți în timpul tratamentului cu Venus Legacy ?

  Confortabil și Relaxant.

  Datorită combinației termic – nontermic și integrării tehnologiei Vari Pulse avansat, tratamentul este unul confortabil și relaxant pentru pacient. Nu există disconfort în timpul ședințelor cu Venus Legacy și nici riscuri asociate.

  Procedura este non-invazivă și fără durere. Înainte de folosirea aplicatorului 4D se va folosi un gel special pe zona care urmează a fi tratată cu dispozitivul Venus Legacy. Senzorii integrați oferă informații constant despre temperatura pielii, iar căldura se ajustează personalizat. Nivelul de confort este unul sporit, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință.

  Top 10 motive să vii la un tratament facial Venus Legacy 2.0

  • 1 | Reducerea vizibilă a ridurilor (chiar și a celor profunde) cu până la 90%
  • 2 | Efectul de piele netedă și tonifiată cu până la 80%
  • 3 | Diminuarea laxității pielii
  • 4 | Reconturarea feței
  • 5 | Reglementarea diferitelor tipuri de colagen proprii pielii
  • 6 | Atenuarea aspectului de bărbie dublă
  • 7 | Ridicarea pomeților
  • 8 | Eliminarea cearcănelor și a pungilor inestetice de sub ochi
  • 9 | O piele fermă pe termen lung
  • 10 | Efect de ten luminos

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Care este durata unei ședințe cu Venus Legacy?

  În funcție de zona asupra căreia se dorește să se acționeze, o ședință de terapie cu Venus Legacy variază între 15-30 minute.

  Care este perioada de recuperare după ședință?

  Nu este necesară o perioadă de recuperare.

  Cât de dese sunt aceste ședințe?

  Tratamentul cu Venus Legacy poate fi repetat săptămânal până se ajunge la rezultatul dorit.

  Câte ședințe sunt necesare?

  Se pot observa efecte chiar și după prima ședință, dar numărul acestor ședințe depinde de rezultatul final dorit de pacient. În medie este vorba de aproximativ 7 ședințe pentru fiecare zonă asupra căreia se acționează.

  Sunt necesare creme speciale anterior ședințelor?

  Nu. Se recomandă doar o curățare corectă a fetei înainte de tratamentul cu Venus Legacy.

  La cât timp după o ședință de tratament pot folosi produse de make-up?

  Imediat după ședință se pot aplica produse de machiaj.

  Care sunt efectele adverse ce pot apărea?

  Tratamentul cu Venus Legacy nu presupune efecte adverse.

  Este o procedura dureroasă?

  Procedura este una confortabilă, fără durere.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google