Mezoterapia cu ace scalp

Stopează căderea părului prin mezoterapia cu microace. Tratamentul de ultima generatie pentru scalp!

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Mezoterapia cu microace pentru scalp stimulează în mod direct foliculii piloși, acesta fiind motivul pentru care mezoterapia este unul din tratamentele cu cele mai bune rezultate în tratarea căderii părului (alopecia), cu rezultate excelente în aproximativ 90%-92% din cazuri.

Mezoterapia cu microace pentru scalp este un tratament eficient, personalizat, cu efect profund și vizibil în urma efectuării numărului de ședințe indicate. Acest tratament se adresează celor care doresc să stopeze procesul de cădere a părului dar și tuturor celor care își doresc să asorteze look-ului personal cel mai frumos acesoriu: un păr frumos, bogat și strălucitor

Înscrie-te la prima ta ședință de Mezoterapie cu ace scalp și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

599 lei

700 lei

Preț / ședință / 60 min


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate și cu Politica de confidențialitate             

  Înscrie-te la prima ta ședință de Mezoterapie cu ace scalp și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  599 lei

  700 lei

  Preț / ședință / 60 min

  Mezoterapia cu ace pentru scalp stimulează creșterea părului și combate căderea acestuia.

  Tratamentul furnizează nutrienții esențiali direct la rădăcina părului, consolidând firul de la bază.

  Circulația sanguină la nivelul scalpului este îmbunătățită, promovând un mediu sănătos pentru foliculii de păr.

  Procedura poate reduce mâncărimea și inflamația scalpului, oferind un confort sporit.

  Ce este Mezoterapia cu microace pentru scalp?

  Mezoterapia cu microace pentru scalp este un tratament performant, cu puternic efect de stopare a căderii părului, stimulare a foliculilor piloși și regenerare celulară. După doar câteva ședințe, părul dumneavoastră va arăta mai sănătos, va avea mai multă strălucire iar dumneavoastră veți obține un look proaspăt și plin de viață.

  Prin intermediul acestui tratament, un cocktail de substanțe cu puternice beneficii terapeutice, sunt introduse la nivel mezodermal al scalpului, având o rată de absorbție de până la 95%. Acest „cocktail al frumuseții” acționează direct asupra rădăcinii firului de păr (la nivelul profund al pielii).

  Mezoterapia cu microace pentru scalp stimulează în mod direct foliculii piloși, acesta fiind motivul pentru care mezoterapia este unul din tratamentele cu cele mai bune rezultate în tratarea căderii părului (alopecia), cu rezultate excelente în aproximativ 90%-92% din cazuri.

  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Mezoterapia cu microace pentru scalp
  poate trata cu succes Alopecia

  Acest tratament tratează cu succes 90%-92% din cazurile de Alopecie, stopând cu succes căderea părului. Mezoterapia cu microace pentru scalp va permite să va bucurați din nou de frumusețea unui scalp sănătos și de strălucirea conferită de un păr bogat, rezistent și frumos. Alegeți să investiți în dumneavoastră și programați-vă pentru o consultație!

  Completează formularul de mai jos, programează-te pentru o consultație și descoperă noua metodă prin care poți trata rapid și eficient problemele capilare! Suntem pregătiți să punem la dispoziția ta întreaga noastră experiență, pentru a te ajuta să îți rezolvi problema.

  Scopul nostru e ca tu să te simți și să arăți extraordinar!

  Cum funcționează?

  • Mezoterapia cu microace pentru scalp este un procedeu minim invaziv, nedureros, de ultimă generație. Prin acest tratament, un cocktail de substanțe active cu puternice efecte benefice asupra pielii este introdus local și în cantitate mică, direct la nivelul scalpului. Acest cocktail al frumuseții participă activ la regenerarea și multiplicarea celulară, asigurând repararea, integritatea și sănătatea țesuturilor. Tratamentul hrănește și stimulează în profunzime pielea capului, fapt ce conduce la rezultatele obiective înregistrate de clienți în urma procedurilor de mezoterapie.
  • Cocktail-ul este introdus în piele prin intermediul unor micro-injecții nedureroase, cu ajutorul unui instrument special, de înaltă calitate, denumit Dermapen. Dermapen este un dispozitiv premium, ultramodern, sigur și recomandat cu căldură de către medicii dermatologi. Pentru că sănătatea și frumusețea dumneavoastră este cel mai important lucru pentru noi, atât cocktail-ul de substanțe cu puternic efect regenerativ, cât și instrumentul Dermapen, au fost alese cu cea mai mare grijă și atenție, pe baza recomandărilor și îndrumărilor medicilor specialiști.
  • Mezoterapia cu microace pentru scalp este un tratament eficient, personalizat, cu efect profund și vizibil în urma efectuării numărului de ședințe indicate. Acest tratament se adresează celor care doresc să stopeze procesul de cădere a părului dar și tuturor celor care își doresc să asorteze look-ului personal cel mai frumos acesoriu: un păr frumos, bogat și strălucitor.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 12 ani de activitate am ajutat peste 5340 oameni sa slabeasca peste 21360 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google