fbpx Slăbește rapid – Top 5 proceduri pentru remodelare corporală

Slăbește rapid – Top 5 proceduri pentru remodelare corporală

slăbește rapid

Slăbește rapid și sănătos cu tratamentele personalizate de remodelare corporală!
Îți povestim mai jos cum poți face asta.

Slăbește sănătos? Da, este posibil

Să menții o greutate optimă nu este cea mai ușoară misiune.

O multitudine de factori îți pot da peste cap greutatea și, odată cu ea, chiar și sănatatea.
Reducerea grăsimii poate fi mai dificilă decât ai anticipat, dietele nu funcționează de fiecare dată. Atunci când îți dorești înlăturarea grăsimii dintr-o anumită zonă, rezultatele de dupa un regim alimentar te pot dezamăgi.

Din fericire, avansul tehnologiei ne aduce mai aproape de menținerea unui corp suplu și sănătos. Chiar și atunci când dietele și exercițiile nu funcționează.

Acum ai la îndemână mai multe soluții pentru a scăpa de grăsimea încăpățânată și pentru a te bucura de un corp așa cum îți dorești.

Alege procedura potrivită pentru tine și slăbește rapid, cu proceduri sigure, de ultimă generație.

Slăbește rapid – NuEra Tight

Remodelarea corporală cu ajutorul radiofrecvenței NuEra Tight îți aduce corpul la care visezi mai aproape de realitate. Într-o procedură de remodelare corporală revoluționară și eficientă, fără durere.

Protocolul NuEra Tight îți oferă rezultate rapide și de durată. Acționând eficient atât în profunzime, cât și în straturile sub-dermice ale pielii. O procedură cu acest aparat performant asigură topirea stratului de grăsime. Stimularea producției de colagen în zonele tratate îți oferă un look tonifiat și o piele frumoasă.

Dacă vrei să scapi de grăsimea nedorită, procedurile efectuate cu ajutorul NuEra® Tight te ajută să te focusezi exact pe zonele problematice. 

Acest proces garantează un rezultat final așa cum ți-ai dorit. Acționând în profunzime asupra zonei tratate și ajutând țesutul să revină la cea mai bună formă a sa. De la stratul adipos redus în volum, până la netezirea și tonifierea pielii.

Pentru a slăbi rapid cu NuEra Tight nu ai nevoie de pregătire anterioară sau de recuperare după procedură, iar tratamentul este 100% nedureros.

Slăbește rapid – Venus Legacy

Tehnologia Venus Legacy combină radiofrecvența medicală multipolară, câmpurile electromagnetice pulsate și sistemul de vacuum Varipulse™. Generează efecte pe termen lung și în perfectă siguranță.
Procedura este non-invazivă, și nu vei avea nevoie de recuperare sau repaos după tratament.

Venus Legacy acționează prin radiofrecvența profesională medicală, care stimulează fibroblastele pentru a putea fi modelate optim, după ce în prealabil grăsimea a fost localizată. Celulele adipoase sunt reduse apoi rapid prin activarea drenajului limfatic.

Aplicatorul special Venus Legacy face ca tratamentul să fie posibil pentru aproape toate zonele corpului (brațe, abdomen, coapse, fese, genunchi, gușă).

Cu Venus Legacy aspectul pielii este îmbunătățit considerabil, vergeturile fiind mult atenuate prin recăpătarea fermității pielii, iar celulita este diminuată treptat. Tehnologia patentată folosită de acest dispozitiv asigură un tratament util nu doar pentru partea estetică, ci și pentru sănătate. Venus Legacy poate fi utilizat cu încredere atât pentru conturarea corpului în maniera dorită, cât și pentru întreținerea corporală și prevenirea apariției laxității pielii, a celulitei și a vergeturilor.

Venus Legacy are aprobarea FDA (Food and Drug Administration) în tratarea vergeturilor și a celulitei.

Poți reduce centimetri chiar și acolo unde nu dispar după diete sau exerciții fizice. Vei obține astfel un corp suplu, sculptat, în care te vei simți bine chiar și imediat după procedură.

Slăbește rapid – HIFU Scizer Sonic

Tehnologia încorporată în tratamentele Scizer Sonic utilizează puterea ultrasunetelor focalizate de înaltă intensitate – sau HIFU – care este emisă la o adâncime de 13 mm sub suprafața pielii. Această emisie de ultrasunete acționează asupra celulelor adipoase din stratul de grăsime subcutanat, declanșând astfel procesul de apoptoză, care are ca scop obținerea efectului de conturare a corpului.

Dotat cu 2 aplicatoare speciale, Scizer Sonic oferă rezultate incredibile, într-un timp mai scurt. Puterea sa poate fi focalizată pe două zone în cadrul aceleiași ședințe. Rezultatele pe termen lung sunt pierderea definitivă a centimetrilor care nu te lasă să porți rochia preferată.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) a fost descoperit pentru aplicații medicale de tratament, și este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală, fără incizii, fără anestezie, fără durere.

Este metoda perfectă de a scăpa vizibil și definitiv de grăsimea nedorită. Fără riscurile liposucției chirurgicale și cu rezultate care stimulează procesele naturale din corp.

Un dispozitiv care poate reduce circumferința taliei abdominale între 2,5 cm și 12,0 cm în 3 luni după tratament. Scizer Sonic încorporează beneficiile HIFU și personalizează fiecare tratament, pentru ca tu să obții rezultate exact acolo unde corpul tău are nevoie.

Procedura de remodelare corporală cu Scizer Sonic este disponibilă în exclusivitate la Artist Touch Clinique.

Remodelează – Endopsheres

Metoda Endospheres Therapy Compresive Microvibration reprezintă o nouă eră în tratamentul patologiilor estetice și de remodelare corporală. Are ca scop reducerea aspectului celulitic și îmbunătățirea aspectului pielii. Se focusează și pe tonifierea mușchilor și drenaj limfatic pentru un metabolism mai bun.

Vibrațiile de joasă frecvență fac ca mișcarea sferelor dispozitivului să fie transmisă până în profunzimea țesutului muscular. Garantează astfel rezultatele impresionante ale acestui tratament.

Cele 55 de sfere rotative ale dispozitivului Endospheres realizează un masaj eficient al suprafețelor tratate și îmbunătățesc conturul pentru față, în zona brațelor, a abdomenului, a coapselor sau a picioarelor.

Tratamentul este non-invaziv și nedureros. Poate provoca doar o senzație plăcută de reactivare musculară.

Indiferent de zona tratată, după procedura cu Endospheres poți observa un efect intens de lifting și rămâi cu o stare deosebită de relaxare, datorită efectului de “masaj”.

Remodelează – Criolipoliza

Criolipoliza este procedura de distrugere a grăsimii (lipoliza) prin răcire (crio) și a ajuns să fie cea mai căutată tehnică de slăbire localizată din Europa din ultimii ani.

Descoperită în 2010 de cercetătorii de la Harvard și aprobată FDA, criolipoliza este soluția naturală de a scăpa de centimetrii în plus. DIstruge celulele grase din zona dorită în mai puțin de 60 de minute.

De multe ori grăsimea nedorită nu se va clinti din loc, indiferent că mergi la sală sau ții dietă. Iar dacă până acum 10 ani singura soluție de a scăpa localizat de celulele grase era intervenția chirurgicală, odată cu descoperirea criolipolizei, poți scăpa de centimetri în plus doar prin înghețarea lor.

Spre deosebire de Criolipoliza clasică, IceSculptor 360° tratează o suprafață cu 60% mai mare și elimină cu 40% mai multă grăsime. Datorită acestui dispozitiv cu două aplicatoare, ședințele de criolipoliza sunt mai plăcute și mai eficiente.

Și pentru că totul să fie minunat și după procedură, datorită funcției de preîncălzire a dispozitivului, vom preveni leziunile care pot apărea în urma înghețării, iar pielea ta va fi mult mai relaxată.

Nu știi care este cea mai potrivită procedură de slăbire pentru tine?

Experții Artist Touch Clinique te pot ajuta să o alegi pe cea care îți va oferi rezultatele dorite.

De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, am ajutat aproape 3000 de persoane să obțină corpul în care să se simtă în cea mai bună formă.

Procedurile Artist Touch sunt non-invazive și nedureroase, și pot fi și pentru tine cea mai simplă metodă de a scăpa rapid de grăsimea nedorită.